Πραγματοποιήστε τις αγορές σας στα πολυκαταστήματα attica με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα και κερδίστε 10% €πιστροφή!

Κερδίστε 20% €πιστροφή από την αγορά smartphone αξίας από 199€ και άνω στα καταστήματα Πλαίσιο, από 6/10 έως και 20/10, με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα!

Ταξιδέψτε σε προτεινόμενους προορισμούς του δικτύου της AEGEAN & της Olympic Air από 2/10 έως και 4/12, εξαργυρώνοντας ακόμη λιγότερα ευρώ €πιστροφή!

από 15/10 έως και 15/11 με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

 

 

Εξαργυρώστε τα ευρώ €πιστροφή που έχετε συγκεντρώσει με κάρτες Eurobank στα συνεργαζόμενα πρατήρια AEGEAN OIL από 15/10 έως και 25/10 και κερδίστε 10% €πιστροφή στο ποσό της εξαργύρωσης!Ισχύει αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app.

Αποκλειστικά στα supermarket ΜΑΣΟΥΤΗΣ στην Αττική και Άνδρο, για αγορές με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή.

 

Οργανωμένες εκδρομές ή μεμονωμένα ταξίδια & εισιτήρια; Στην Ελλάδα ή το εξωτερικό;
Ό,τι κι αν επιλέξετε μέσω του Eurobank Travel από 21/9 έως και 20/10 κερδίζετε 
5% €πιστροφή!

Κερδίστε διπλάσια ευρώ €πιστροφή με κάθε συναλλαγή μέσω του ελίν up rewards από 17/9 έως και 17/10! Ισχύει αποκλειστικά για τους χρήστες του €πιστροφή app.
Δείτε ποια πρατήρια συμμετέχουν & ενημερωθείτε για τους όρους της ενέργειας εδώ.

Από σήμερα τα ψώνια του supermarket αποκτούν μεγαλύτερο κέρδος με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή, αρκεί να έχετε το €πιστροφή app

Από 10 Ιουνίου στα πρατήρια καυσίμων AEGEAN, EKO και ελίν κερδίζετε 1% €πιστροφή από τις συναλλαγές σας με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank.

 

© 2013 Eurobank Επιστροφή Created by Viva Services Platform | Όροι Χρήσης