20% €πιστροφή σε όλες τις τηλεοράσεις αξίας από 499 € και άνω στα καταστήματα Πλαίσιο με κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα. Ισχύει από 21/5 έως και 2/6/18. Όροι & προϋποθέσεις εδώ.

Απολαύστε το ταξίδι σας με την Aegean Speed Lines σε: Σέριφο, Σίφνο, Μήλο & Κίμωλος από τον Πειραιά, πληρώστε με κάρτες Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα και κερδίστε 5% €πιστροφή! Ισχύει μόνο για τις online συναλλαγές.
Μάθετε περισσότερα εδώ.
Ταξιδέψτε με την ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries στα αγαπημένα νησιά: Άνδρο, Μύκονο, Νάξο & Τήνο από την Ραφήνα, πληρώστε κάρτες Eurobank που συμμετέχει στο Πρόγραμμα και κερδίστε 5% €πιστροφή!
Μάθετε περισσότερα εδώ.
Κάνετε τις αγορές σας σε επιλεγμένα καταστήματα Cookshop από 16/5 έως και 31/5 με πιστωτικές & χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και κερδίστε 10% €πιστροφή!
Ισχύει και στις online αγορές.
Καλοκαιριάζει και ήρθε η ώρα για συντήρηση των χαλιών! Στον Οίκο Εφραίμογλου από 25/4 έως και 31/7 κερδίζετε 10% €πιστροφή στον καθαρισμό και φύλαξη των χαλιών σας με κάρτες Eurobank.
Η προσφορά ισχύει και στην αγορά νέων χαλιών!

Το ΜΗΤΕΡΑ προσφέρει από 1/5 έως και 31/7 στους κατόχους καρτών Eurobank, θεραπεία 10 συνεδριών για καταπολέμηση κυτταρίτιδας & σύσφιξης και δώρο μία θεραπεία ματιών για μαύρους κύκλους.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Ζήστε μια εμπειρία 5 αστέρων στο The Excelsior hotel στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, στις τηλεφωνικές κρατήσεις με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Eurobank από 19/4 έως και 31/8, κερδίστε 10% €πιστροφή!
Προνομιακές τιμές αποκλειστικά για τους κατόχους καρτών Eurobank και από 5/3 έως και 30/6 σε όλες τις υπηρεσίες του Μetropolitan κερδίζετε 2% €πιστροφή!

1. Κράτα το απόκομμα πληρωμής Visa.
2. Mπες στη σελίδα Visa Greece στο Facebook.
3. Στείλε μήνυμα στο Visa Messenger BOT.
4. Ανέβασε μια φωτογραφία με το απόκομμα πληρωμής Visa.

Πάρε μέρος τώρα

© 2013 Eurobank Επιστροφή Created by Viva Services Platform | Όροι Χρήσης